Mic ghid de reenergizare a relatiei de cuplu si Joc de carti In Doi pentru Amandoi

A aparut la editura Ascendent - "Mic Ghid de reenergizare 
a relatiei de cuplu" care poate fi achizitionat impreuna sau 
separat de cartile de "Joc in doi pentru Amindoi", de 
Cristiana Alexandra Levitchi si Clara Toma  

Detalii
Acest joc de carti este conceput pentru cuplurile care doresc sa isi imbunatateasca relatia intr-un mod inedit, creativ si jucaus. Jucand , fiecare  va intelege mai bine punctul de vedere al partenerului si  va constientiza mai bine propriile nevoi. 
Mesajele continute de cartile de joc, chiar daca sunt împartite în doua seturi - pentru barbati si pentru femei, sunt destinate ambilor parteneri, întrucât propun modalitati de relationare care pot însanatosi si reenergiza viata de cuplu. Jucând jocul fiecare va întelege mai bine punctul de vedere al partenerului si veti constientiza mai bine propriile nevoi.
   Instructiuni de folosire:
   Pachetul contine un set de 31 de carti tiparite în rosu si un set de 31 de carti tiparite în albastru. Jocul este propus a fi jucat timp de o luna, în flecare zi, creându-se, astfel, un flux de reînnoire relationala. Cartile albastre, care contin mesaje de la barbat pentru femeie, se tin în mâna de barbat. Cartile rosii, care contin mesaje de la femeie pentru barbat, se tin în mâna de femeie. Fiecare partener trage pe rând câte o carte din setul tinut în mâna de celalalt, o citeste si va pune în aplicare propunerea din respectiva carte.
   Daca partenerii aleg sa joace jocul continuu timp de o luna, atunci cartile deja trase vor fi eliminate pe rând din joc. Exista câte 2 carti fara mesaj pentru fiecare set, aceste carti de tip joker dând posibilitatea ca fiecare dintre parteneri sa completeze pe ele o nevoie, o dorinta, o cerere speciala, care poate fi benefica cuplului.
   Va dorim un joc placut si util si o relatie de cuplu asa cum v-o doriti fiecare din voi!


Sensart